atrejse

At rejserejse3

At rejse. Rejsehåndbogen til hele verden

AT REJSE henvender sig til enhver, der har lyst til at rejse utraditionelt. Her er alle relevante oplysninger om det, man helst skal have styr på hjemmefra.

AT REJSE handler ikke om bestemte rejsemål, men om, hvordan man forbereder sig på rejser af enhver længde og til hvilket som helst rejsemål.

AT REJSE fortæller, hvordan man tackler rejselivet og undgår problemer, så rejsen bliver vellykket.

Udgaver

1. udgave, Høst 1987
E-bog, Lindhart og Ringhof 2016

Anmeldelser

Anmeldelse i Berlingske tidende 1987-06-05
Anmeldelse i Flensborg avis 1987-07-02 - Anmeldt af jørg.
Anmeldelse i Aalborg stiftstidende 1987-07-18 -Anmeldt af Lars Brix
Anmeldelse i Politiken 1987-07-04 - Anmeldt af John Njor
Anmeldelse i Løvens gab nr 23 (1988) -Anmeldt af Peter Engholm Jensen

Lektørudtalelse

Forfatteren og hans baggrund for at skrive denne vejledning i rejselivet vil være bekendt fra hans bøger om eventyrlige motorcykelrejser gennem Sydamerika og Fjernøsten sammen med hele familien.

Bogen her er tænkt som en håndbog, ikke i rejser, men i kunsten at rejse.
I en række kapitler, sammensat af korte afsnit, videregiver forfatteren sine egne erfaringer som rejsende ogturist i alverden.
Angiveligt skulle bogen henvende sig til alle typer turistrejsende, fra chartergæsten til globetrotteren, men det er nok den individuelle rejsende af den mere eventyrlystneslags, fra inter-raileren til rygsækeventyreren i fjerne verdensdele, der vil have mest udbytte af den. Den gennemgår planlægning før rejsen, penge, papirer og sikkerhed, rejseformer ogtransportmuligheden, udstyr, mad og drikke og overnatning, praktiske forhold som foto og kommunikation og mere filosofiske som det at være gæst og at møde den uundgåelige modgang.
Udstyret med stikords register og litteratur- og adresse lister efter relevante afsnit, samt enkelte annoncer. Omend ikke uden fejl og misforståelser en god hjælp før rejsen ikke mindst for unge og mindre rejsevante individuelle turister.

Liselotte Henriksen

 bib2